Järjen köyhyyttä

Olimme koirani kanssa kävelyllä Vasikka-Ahon Lehmätien lähellä olevalla metsä- ja peltotiellä. Tielle oli rikottu olutpullo. Pullo oli tuhansina palasina. En huomannut sirpaleita ajoissa, ja koirani astui niihin. Onneksi ei käynyt kuinkaan.

Ei tullut haavoja tassuihin. Kuitenkin herää kysymys siitä, miten joku voi olla niin idioottimaisen typerä, että rikkoo lasipullon luontoon? Sekä kotieläimet, esimerkiksi kissat ja koirat että myös metsäneläimet, kuten ketut voivat saada pahoja haavoja tassuihinsa lasinsirpaleista. Sitä paitsi luonto ei koskaan sulata lasia!

Nimimerkki: “Sirpaleet pois kerännyt”

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.