Järviseutulaisurheilijoita Kalevan kisoissa

Sami Peltomäki heittää miesten keihään karsinnassa lauantaina kello 16.20. Arkistokuva.
Torstaina iltapäivällä Lappeenrannassa käynnistyvissä Kalevan kisoissa yleisurheilun SM-mitaleita tavoittelee moni järviseutulainen urheilija.

Alajärven Ankkureiden Antti Ihamäki osallistuu sekä 5 000 että 10 000 metrin matkoille. Hänen kauden parhaansa on 5 000 metrillä 14.48,09, kympillä 31.43,67. Seiväskisassa nähdään Ankkureiden Mikko Paavola, joka on tehnyt ennätyksensä, 525, tällä kaudella, ja moukarissa Juhana Karjanlahti, joka on heittänyt 57,45. Keihäskisaan osallistuvat Kuortaneen Kuntoa edustava vimpeliläissyntyinen Toni Kuusela (83,40) sekä Ankkureiden Sami Peltomäki (78,10) ja Aleksi Yli-Mannila (70,51). Miesten kymmenottelussa kisaavat Lappajärven Veikkojen Elmo Savola (7660) ja Tarmo Savola (6140). Naisten puolella LaVen Selma Saarinen osallistuu pituushyppyyn (575) ja kolmiloikkaan (11,96) , keihäskisaan Soinin Sisun Jelena Jaakkola (51,12) ja Lehtimäen Jyskeen Janette Lepistö (53,70). 

Järviseutulaisista ensimmäisenä tositoimiin pääsee Selma Saarinen. Hän on naisten pituuden karsintaryhmässä A, joka käynnistyy kisojen ensimmäisenä lajina torstaina kello 14.05.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.