Juna ja henkilöauto törmäsivät Pietarsaaressa

Hälytys raideliikenneonnettomuudesta torstaina 1.8.2019 kello 08:54

Torstaina aamulla ennen kello yhdeksää tapahtui Pietarsaaren Koulukadulla henkilöauton ja junan yhteentörmäys. Henkilöautossa oli tapahtumahetkellä viisi henkilöä, mutta heille ei onnettomuudessa tullut vakavia vammoja.

Törmäyksestä koitunut liikennehaitta oli lyhytkestoinen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.