Peltomäki ja Kuusela kamppailevat tänään keihäsmitaleista

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

ALAJÄRVEN Ankkureiden Sami Peltomäki kiskaisi Lappeenrannan Kalevan kisojen keihäskarsinnassa ensimmäisellä heitollaan 76,46, jolla irtosi finaalipaikka. Toinen järviseutulainen finaalissa on Toni Kuusela, joka oli karsinnan kolmanneksi paras 75,39 kantaneella tuloksellaan. Keihäsfinaali käynnistyy kello 16.55.

Lappajärven Veikkojen Elmo Savola on hyvässä vireessä miesten kymmenottelussa. Sunnuntaina aamupäivällä käyty 110 metrin aitajuoksu kulki Savolalta aikaan 14,38, joka on hänen kauden parhaansa. Kiekossa hän jäi toiseksi hävittyään sentillä Petri Lemmetyiselle – Savolan kiekkokaari kantoi 41,46 metrin päähän. Kymmenottelun seiväskisa käynnistyy 12.05, keihäs 15.15 ja 17.25 1 500 metriä.

15.40 käynnistyy 5 000 metrin kilpailu, johon starttaa Ankkureiden Antti Ihamäki.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.