Valitus vedettiin pois, työt jatkuvat

Kaupunki rakentaa kevyen liikenteen väylän kaava-alueen rajalle saakka, ely-keskus siitä eteenpäin.
KOSKENVARREN kevyen liikenteen väylän työmaa Alajärvellä voi edetä. Valituksen tekijä peruutti valituksen ja teknisen lautakunnan tekemä päätös on lainvoimainen, kertoo hallintojohtaja Nina Pärssinen.

Maanrakennustyöt väylän rakentamiseksi ovat jälleen käynnissä Seppälän alueella.

Kaupunki kilpailutti maanrakennus-, asfaltointi- ja katuvalaistustyöt kaava-alueelle jäävällä osuudella sisältävän urakan. Sen voitti Hernesniemen Maanrakennus Oy. Kuntalaisen valituksen, joka koski rakennuskohteeseen mahdollisesti toimitettavaa maa-aineksen hankkimista tavalla, joka alemman hinnan vuoksi voisi aiheuttaa kilpailun vääristymää, pelättiin viivästyttävän hanketta kuukausilla.

Tarkoitus oli aloittaa työt kesän aikana ja saada ne kaava-alueen osalta puolen vuoden aikana päällystettä vaille valmiiksi. Ely-keskuksen on määrä jatkaa väylän rakentamista siitä eteenpäin Koskenvarren suuntaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.