Kitkan kuntoportaiden hankintapäätöksestä tehty oikaisuvaatimus

Kortesjärven Kitkan kuntoportaiden hankintapäätöksestä on kesäkuussa tehty oikaisuvaatimus.

Oikaisuvaatimuksessa vaaditaan, että viranhaltijapäätös kumotaan ja hankinnasta järjestetään uusi tarjouskilpailu. Vaatimusta perustellaan sillä, että kaupungin ilmoitustaulu on huono paikka pyytää tarjouksia, koska kaupungintalo on auki vain virka-aikana. Valittajan mielestä kaupungin verkkosivuilta on hankala etsiä tarjouspyyntöjä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.