Hulinaa ja vilskettä

Luka Kuoppa-aho löysi viihdykettä liikuntasalin köysistä, vaikka koululle oli järjestetty oikeaa ohjelmaakin.
Kuvia Evijärven helluntaiseurakunnan ala-asteella lauantaina järjestämästä Hulinapäivästä.

EVIJÄRVEN helluntaiseurakunta järjesti jo perinteeksi muodostuneen, Hulinapäiväksi ristityn lastentapahtuman kirkonkylän ala-asteella lauantaina. Ohjelmassa oli ainakin mönkijäajelua, pomppulinnoja, hius- ja kynsistudio, kasvomaalausta, karkkikätkö, Pimeä seikkailu -tehtävähuone ja koko perheen yhteistä askartelua.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.