Vaaran askelmat valaistaan

Näkötorni Lakeaharjun laelle on valmistumassa. Kuva: Heikki Salmela

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

LAKEAHARJUN kuntoportaiden valaistuksesta tuli lukuisia pyyntöjä iltojen pimentyessä. Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti Kyläseuran puheenjohtaja Heikki Salmela selvitti, että riittävän laadukkaat valot saadaan noin 2 000 eurolla. Hän tiedotti sosiaalisessa mediassa, että Vimpelin Osuuspankki rahoittaa hanketta tuhannella eurolla ja muu osuus kerätään vapaaehtoisilla kyläseuran jäsenmaksuilla.

–Jäsenmaksuja kertyi hetkessä neljä tuhatta euroa, eli osallistuminen ylitti odotukset reilusti. Jos hyvin käy, päästään valoja asentamaan loppuviikosta.

NÄKÖTORNIN osalta menossa on laskuluiskan rakentaminen ja heti sen jälkeen katto. –Kumpikin tehdään maassa valmiiksi, ja nostetaan nosturilla paikoilleen.

Mainos

Salmela muistuttaa, että näkötorni ei ole vielä valmis. –Kaiteissa on puutteita, laskuluiska ja katto puuttuvat, eli omalla vastuulla, jos välttämättä haluaa torniin. Ja lasten perään katsottava erityisesti, mielellään koko ajan kädestä kiinni.

Mahdollisia juhlallisuuksia näkötornin valmistumisen kunniaksi mietitään kyläseuran kokouksessa parin viikon kuluttua.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.