Kyläyhdistys investoi Hippo-puistoon

Sieltä se tulee!
Vimpelin keskustassa sijaitseva Hippo-puisto sai kauan kaivatun auringon- ja sateensuojan, kun Kirkonkylän kyläyhdistys osti Maanhongalta hirsikatoksen.

Katos siirrettiin leikkipuistoon torstai-iltana entiseltä paikaltaan Saarikentän läheisyydestä. 2014 valmistunut Hippo-puisto on leikkijöiden suosiossa. –Kyllä tässä aina leikkijöitä on, kun käyn kylällä, kertoi Soile Kautiainen-Hietala, joka oli katosidean takana ja hankkeen puuhanainen. –Ilman sponsoreiden tukea tämä ei olisi ollut mahdollista. Pienelle yhdistykselle nämä ovat isoja investointeja. Toinen tärkeä tuki on maksetut jäsenmaksut.

–Nyt odotamme, että saamme laittaa jouluvalot tänne, suunnitteli Anneli Ahtola.

Kyläyhdistyksen seuraava tempaus onkin yhdessä Yrittäjien kanssa järjestämä joulunavaustapahtuma, jossa uusi katos toimii glögin ja pipareiden tarjoilun tukikohtana. Ensi kevään vappukarkeloissa katoksessa grillataan todennäköisesti makkaraa, sillä grilli on investointilistalla seuraavana. –Myös jotain uutta leikkivälinettä tänne puistoon on mietitty hankittavaksi, totesi Ahtola.

Hirsikatos voi myös saada uuden, iloisemman värityksen kyläyhdistyksen aktiivien toimesta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.