S.C. Alajärven naisille neljä pistettä kotiturnauksesta

Alajärven monitoimihallin ensimmäinen salibandyturnaus, kolmosdivaria pelaavan S.C. Alajärven naisten joukkueen kotiturnaus, jossa pelattiin 11 ottelua, kiinnosti yleisöä. Tuloksellisestikin turnaus oli onnistunut, kotijoukkue kaatoi sekä sarjajumbon että -kärjen.

Väkeä oli paikalla aamun ensimmäisestä, kello 9:30 käynnistyneestä pelistä aina viimeiseen saakka, joka päästiin käynnistämään hieman kello 20 jälkeen. Päivän aikana hallilla seurasi pelejä useita satoja katsojia. Kotijoukkueen taistelussa sarjakärkeä vastaan eli mukana 128 hengen yleisö.

Aamun ensimmäisen pelin S.C. Alajärvi pelasi sarjan toista tulokasjoukkuetta, Ähtäri Pallohaukkoja vastaan. Alussa oli havaittavissa jännitystä, joka kuitenkin hälveni pelin edetessä. Ottelua käytiin tasaisissa merkeissä, kunnes toisessa erässä Siiri Ahopelto pääsi iskemään tutkaparinsa Niina Männistön syötöstä monitoimihallin historian ensimmäisen virallisen maalin. Samassa erässä syntyi vielä kaksi maalia: toinen Niina Flinkin (Maiju Hänninen) ja toinen Greta Niemen (Kirsi Lassila) toimesta.

–Vastustaja pääsi vielä yllättämään kerran, mutta ottelusta 3–1 voitto meille, iloitsi joukkueen kapteeni Maiju Hänninen. –Hyökkäykseen lähtö onnistui hyvin ja puolustus pelasi loistavasti! Maalivahtimme Sanni (Hänninen) otti monta komeaa torjuntaa.

LAPUAA vastaan pelatussa ottelussa ensimmäistä erää oli pelattu muutama minuutti, kun vastustaja teki ensimmäisen maalinsa. Siitä sisuuntuneena vain 43 sekuntia myöhemmin Tanja Tuomela (Greta Niemi) tasoitti ottelun. Pian saatiin tuulettaa toistamiseen, kun Silja Polvi kanttasi pallon maaliin.

Toisen erän maaleista vastasi Maria Hautamäki Tanja Tuomelan syötöistä. Kolmannessa erässä vastustaja teki ylivoimamaalin. –Jos ei yleisö tähän mennessä ollut syttynyt kotijoukkueen peliin, niin viimeistään siinä vaiheessa, kun Maria Hautamäki iski hattutempun Greta Niemen syötöstä ja tilanteeksi taululle 3–5. Puolustus oli jälleen kiven kovaa ja Sanni pelasi maalinsuulla kauden parhaita pelejään.

Ähtäri-pelissä valmentajana toimi Kalle Yli-Kesäniemi, Lapua-pelissä Tuomo Pollari. Kimmo Pollari teki päivätyön katsomovalmentajana. Valmennustiimissä oli mukana myös Mika Valpas.

JOUKKUE on Pohjanmaan 6-lohkossa kahdeksantena. Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen tilillä on kolme voittoa, yksi tasapeli ja neljä tappiota. Seuraava turnaus S.C. Alajärven naisilla on Ähtärissä 14. joulukuuta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.