Hemmoteltuna on hyvä olla Kauhavalla

MISSÄ olit, kun WTC-tornit romahtivat New Yorkissa? Missä olit, kun kuulit prinsessa Dianan kuolleen auto-onnettomuudessa? Kauhavalaisittain tuohon kysymyssarjaan sopii nyt: missä olit, kun Kauhavan ABC avattiin?

Niin paljon väkeä oli pakkautunut tontille, että päivä jää mieleen.

Ajattelin, etten itse mene siihen aamukymmenen ruuhkaan, kun on varsinainen avaushetki.

Että menen vasta kahdentoista jälkeen. Ajoin pihaan. Autolle oli vaikea löytää parkkipaikkaa, kun piha oli jo täynnä autoja. Pääsin tuulikaappiin. Kysyin ostoksineen seisovalta mieheltä, joka selvästi etsi katseellaan tungoksesta vaimoaan, että mikä jono tuo on. Jono alkoi eteisaulasta kiemurrellen noin 50 metriä.

–Kaffijono, sanoi mies.

–Ovatko kassajonot yhtä pitkiä?

–Ovat.

Lähdin siitä sitten tällä kertaa lyhyempijonoiseen kauppaan. Mutta mietin, että jos haluaa kauhavalaisten syvät rivit liikkeelle, kannattaa avata ABC. Lehdessä luki, että kyllä kauhavalaisia nyt hemmotellaan. Nähtävästi jos ei jokainen, niin joka toinen kauhavalainen halusi osansa hemmottelusta heti avajaispäivänä. Tervetuloa Kauhavalle!

Maritta Keltikangas

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.