Apurahoja kahdeksalle

Julkaistu:

Aihe:

Carita Surma-aholle myönnettiin apuraha sävellyskilpailukappaleen tuottamiseen. ETV-toimikunta sai apurahan ETV-tuotannon digitointiin. Vieno-Maria Mäkelä sai apurahan runokirjan julkaisuun. Vimpeli-Seura käyttää saamansa apurahan Martti Pajalan lehtiarkiston järjestämiseen ja digitointiin. Marjo Kultalahdelle myönnettiin apuraha Evijärven seurakunnan lapsityön valokuvien digitointiin. Jorma Turpela puolestaan sai apurahan dokumenttielokuvan tuottamiseen.

SÄÄTIÖ toivoo lahjoituksia yrityksiltä, erilaisilta yhteisöiltä ja yksityisiltä ihmisiltä esimerkki testamenttilahjoituksen muodossa, jotta tulevaisuudessa voitaisiin entistä paremmin ja laajemmin tukea järviseutulaista taidetta, kulttuuria ja tutkimusta niiden vaalimiseksi ja kehittämiseksi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.