Kunnanjohtajat aikovat kiertää Lappajärven kraatterijärven ympäri – kävellen

Lappajärven Selkäsaari. Kuva: Vesa Koivunen

Julkaistu:

Kolmikko lähtee liikkeelle perjantaina 26.6.2020 Lappajärveltä hotelli Kivitipusta varhain aamulla kello 5.30. Koivunen, Alasara ja Leijonanmieli aikovat kävellä noin 76 kilometrin matkan yhteen menoon. Kivitipusta lähdetään kohti Vimpeliä, josta matkaa jatkuu Alajärven Kurejoen ylitse Ylipään uimarannan kautta takaisin kohti Lappajärven Kivitippua. Takaisin Kivitippuun on tarkoitus ehtiä ennen vuorokauden vaihtumista.

Lappajärvi on  Euroopan  suurin  kraatterijärvi  ja  se  sijaitsee Alajärven,  Lappajärven  ja Vimpelin  alueella. Lappajärven pituus on 24 kilometriä ja levein kohta 12  kilometriä. Lappajärven kunta on ajamassaUNESCOn  Geopark -statusta  tähän  ainutlaatuiseen  kokonaisuuteen yhdessä Alajärven ja Vimpelin kanssa. Kävelytempauksen aikana miesten on tarkoitus keskustella muun muassa Geopark-hankkeesta, tulevaisuuden yhteistyöstä kuntien välillä, alueen matkailun kehittämisestä ja muutoinkin tuoda kraatterijärven ainutlaatuisia maisemia tunnetuksi Suomessa.

Mainos

Kaikki miehet tiedetään kovakuntoisiksi ja liikunnallisiksi, mutta urakka ei taatusti tule olemaan helppo! Tiedotusvälineiden edustajat toivotaankin mukaan kävelyretkelle tai ainakin osalle matkaa kuulemaan  miesten  ajatuksia.  Kävelyn etenemistä pääsee seuraamaan reaaliajassa kartalta livenä. Linkin saa pyydettäessä Alajärven kaupunginjohtajalta.  Lisäksikuntalaiset voivat matkanvarrella haastatella miehiä ja   antaa  evästyksiä alueen tulevaisuuden  yhteistyölle. Sparraustakin miehet  varmasti kaipaavat  pitkällä matkallaan!

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.