Kuntoilukeskus tulevana sunnuntaina tositoimiin

kuva_1_sironen_ohjeistamassa_tyontekoa_suuren_salin_puolella.jpg
Ensimmäiset harjoittelijat pääsevät Evijärven kuntoilukeskuksen tiloihin viikonloppuna. Kuntosalin käytöstä vastaava Evijärven Kuntoilukeskus ry toivoo paikallisten saapuvan kokeilemaan ennakkoluulottomasti tilojen tarjontaa.

EVIJÄRVEN kuntoilukeskus ry:n rakentama uusi kuntoilukeskus avaa ovensa seuraavana viikonloppuna. Harjoittelu kyseisissä tiloissa on mahdollista sunnuntaista lähtien.

Evijärven kuntoilukeskus toimii yhdistyspohjalta. Kuntoilukeskus ry:n puheenjohtaja Aimo Sironen kertoo muuton vanhasta salista uusiin tiloihin tapahtuvan perjantaina.

–Tietenkin sitä ennen on töitä jatkuvalla syötöllä, kunhan tekijöitä on. Välineet toimitetaan vanhalta salilta seuraavana perjantaina ja lauantaina. Viralliset avajaiset pidämme sitten syksyllä., Sironen sanoo.

Sirosen mukaan rakentamisaikataulu on pysynyt suunnitelmien mukaisena eikä viivästyksiä ole tullut. Välinepuoli on hyvällä mallilla, koska yhdistys on kuluneina vuosina hankkinut jatkuvasti uusia laitteita vanhalle kuntosalille.

–Muutamia uusia välinehankintoja on tehty, mutta isossa kuvassa se osa-alue oli jo ennen projektiakin mallillaan, Sironen toteaa.

UUDEN kuntosalin kohdalla yhdistys pyrkii pitämään parhaansa mukaan maksut mahdollisimman alhaisina, jotta liikkumisesta ei tulisi kenellekään rahakysymys. Suurimman vaikutuksen hinnan muodostumiseen muodostavat rakennuksen kustannustasot.

–Maksamalla vuosi- tai kuukausijäsenyyden on oikeutettu käyttämään kuntosalia. Vuosi- ja kuukausijäsenyys on talouskohtainen tarkoittaen sitä, että samassa taloudessa asuvat saavat käyttää salia samalla maksulla, joka on tällä hetkellä 320 euroa vuodessa, Sironen informoi.

Sironen haluaa muistuttaa, että nyt talon valmistuttua todelliset työt alkavat. Koko hankkeen onnistuminen mitataan sillä, miten yhdistys saa ihmisiä liikkumaan kuntoilukeskuksessa. Hän toivoo, että jokainen salin palveluja käyttävä toimisi vastuullisesti yhdistystä kunnioittaen.

–Haluamme kannustaa ihmisiä siihen, että pienetkin teot, mitä kukin voi tehdä yhdistyksen eteen, saavat aikaan valtavan kerrannaisvaikutuksen. Kyseessä voi olla osallistuminen talkoisiin tai sitten vaikka esimerkiksi niinkin yksinkertainen asia kuin välineiden kunnossapito. Olemme kuitenkin yhdistys, mikä saattaa osalla unohtua kortin ostohetkellä, Sironen kommentoi.

Yhdistyksen puheenjohtaja toivoo väen rohkeasti saapuvan paikalle avoimien ovien päivänä kuntoilukeskuksen tiloihin testaamaan ja kokeilemaan.

–Meillä on aina autettu tarvittaessa ja kuntoilijat eivät jää yksin. Kynnys tulla salille pitää olla matala, Sironen päättää.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.