Mäkelän painava kumura myrkkyä Manselle

Vimpelin Veto kohtasi sunnuntaina Saarikentällä Manse PP:n. Tasainen ottelu päättyi vimpeliläisten nimiin 2–0 (6-4, 6-2).

VIMPELIN Vedolla oli edellisellä viikolla edessään kolmen ottelun rykäys. Vastassa olivat tiistaina Kankaanpään Maila, perjantaina Kouvolan Pallonlyöjät ja sunnuntaina sarjanousija Manse PP. Lopputulos viikolta oli kaksi voittoa ja yksi tappio. Kankaanpäälaiset kaatuivat luvuin 1–0, Kouvola taas oli vahvempi luvuin 2–0.

Sunnuntaina Vimpelissä odotettiin mielenkiinnolla tamperelaisen Manse PP:n edesottamuksia. Saarikentälle oli saapunut paikalle kotiyleisön lisäksi kohtuullisesti vieraskannattajiakin. Mansen joukkueessa pelaa runsaasti entisiä vetolaisia, joten se loi peliin sopivan lisämausteen. Peli päättyi kotijoukkueen voittoon numeroin 2–0 (6-4, 6-2).

OTTELUN alkuun Veto sai heti sisäpelinsä rullaamaan hyvän näköisesti, mutta Manse onnistui katkaisemaan orastavan hurmoksen kurinalaisella ulkopelillä. Tamperelaiset nousivatkin seuraavissa vuoropareissa rinnalle ja ohi Joonas Eirolan tuomilla juoksuilla.

–Siinä vähän hikeä puski. Ihan hyvin saatiin tilanteita, mutta vähän juoksuja, Vedon pelinjohtaja Markku Hylkilä tiivisti ottelun jälkeisessä lehdistötilanteessa.

Ensimmäinen jakso näytti uhkaavasti kääntyvän vierasjoukkueelle yhden juoksun turvin. Tiukassa paikassa Perttu Ruuska onnistui kuitenkin kotiuttamaan Olli Heikkalan ja tasoittamaan jakson. Tämän jälkeen mailanvarteen asettui seuralegenda Janne ”Mäksä” Mäkelä, jonka kolmospuolen kumura oli täydellistä myrkkyä vastustajien ulkopelille olleen suorituksena kokonaisuudessaan neljän juoksun arvoinen.

Mäkelän lyönnistä voi puhua suorastaan ottelun kulminaatiopisteenä. Se silminnähden söi vierasjoukkueen pelistä suurimman terän lopun ajaksi koko otteluun. Manse pyrki vielä virittelemään ensimmäisen jakson loppuun kiriä, mutta Vimpelin ulkopelistä löytyi riittävä varmuus johtoaseman turvaamiseen.

–Niin siinä käy, että kun yksi läpäri pääsee, niin se voi muuttaa nopeasti pelin suunnan, kommentoi vierasjoukkueen ykköspalkittu Juuso Myllyrinne ensimmäisen jakson lopun tapahtumia.

TOISELLA jaksolla pelin intensiteetti ei noussut missään vaiheessa edellisen jakson tasolle ja toinen puolisko päättyikin Vedon rutinoituun jaksovoittoon 6–2.

–Ei pelimme parasta mahdollista ollut, mutta pystyimme sillä kamppailun meille kääntämään. Siitä on todella hyvä mieli. Nuorelle joukkueelle voitot ovat tärkeitä, Hylkilä summaa.

Ottelurupeaman jälkeen Veto kohenteli sijoitustaan sarjan keskikastissa. Superpesis jatkuu myös tällä viikolla ripeään tahtiin. Tiistaina Siilinjärvellä vieraissa pelatun ottelun jälkeen tiedossa ovat kotipelit Pattijoen Urheilijoita sekä Kempeleen Kiriä vastaan Saarikentällä perjantaina ja sunnuntaina.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.