Vasikka-ahon markkinoilla riitti vipinää

Vasikka-ahon markkinat valtasivat Vasikka-ahontien katukuvan sunnuntaina. Osallistujia markkinoille oli saapunut mukava määrä.

KUN lupiinit puskevat pientareilta, tietää olevan perinteisten Vasikka-ahon markkinoiden aika. Pitkät perinteet omaavat markkinat järjestettiin sunnuntaina 19. heinäkuuta Sopulan kylätalon ympäristössä. Tapahtuma oli historiassaan järjestysluvultaan jo kolmaskymmenesseitsemäs.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.