Koronatartuntojen määrä nousussa Järvi-Pohjanmaalla

Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella on todettu seitsemän positiivista koronatartuntaa 28.9.2020-2.10.2020 välisenä aikana. Tällä hetkellä altistuneita on kaikkiaan 38, joista Järvi-Pohjanmaan kuntien asukkaita on 32. Altistuneet on asetettu 14 vuorokauden karanteeniin. Koronatartunnat liittyvät pääosin Ylläksen ruskaretkeen ja niihin liittyneisiin jatkotartuntaketjuihin.

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmän ja Epshp:n COVID -19 johtoryhmän edustajat linjasivat, että Vimpelin lukio-opetus siirtyy etäopetukseen 5.-11.10.2020 väliseksi ajaksi. Tällä helpotetaan perusopetuksen järjestämistä. Lisäksi annetaan suositus siitä, että kolmannen sektorin edustajat ja yksityishenkilöt eivät järjestäisiyli 20 hengen tapahtumia, kunnes tilanne rauhoittuu.

Muilta osin ohjeistus Vimpelin kuntalaisille jatkuu samoilla linjoilla kuin eilen, 1. lokakuuta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.