Korona-tartuntoja oli Järvi-Pohjanmaalla perjantaihin mennessä 22 — myös viimeisin tartunta liittyy Ylläksen ruskaretkien jatkotartuntaketjuihin

JÄRVI-POHJANMAAN perusturvan alueella on todettu perjantaihin 23. lokakuuta mennessä yhteensä 22 positiivista koronavirustartuntaa.

Aiemmin todetut tartunnat liittyivät Ylläksen ruskaretkiin ja Seinäjoen tartuntoihin sekä niistä johtuneisiin jatkotartuntaketjuihin. Myös viimeisin tartunta liittyy Ylläksen ruskaretkien jatkotartuntaketjuihin.

Mainos

Covid-19-tartunnan saaneita ja sille altistuneita on kaikissa Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen kunnissa. Altistuneita on yhteensä noin 160, joista yhteistoiminta-alueen kuntalaisia on noin 130. Tartunnan saaneista eristyksissä on tällä hetkellä enää viisi. Karanteenissa on 16.

–Pandemiajohtoryhmä muistuttaa koko alueen asukkaita huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä ja kasvomaskien käytöstä. Edelleen on tärkeää noudattaa alueellisesti, maakunnallisesti ja kansallisesti annettuja suosituksia koronan taltuttamiseksi, sanoo peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.