Viikonloppuna ei uusia koronatartuntoja

Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 180. Sairaalahoidossa on edelleen muutamia potilaita.

Ilmaantuvuus alueellamme on 14 vrk:n seurannassa 11,4/100 000 as. (22 tapausta) ja 7 vrk:n seurannassa 5,7/100 000 as. (11 tapausta).

Mainos

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 40 969. Eilen tutkittiin 60 näytettä. Positiivisten näytteiden osuus on 0,6 % kaikista otetuista näytteistä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.