Neljä uutta koronatartuntaa

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 12.11.2020 neljä uutta koronavirustartuntaa. Kolme tartuntaa liittyy aiemmin todettuihin tartuntaketjuihin. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 190. Sairaalahoidossa ei ole koronapotilaita.

Koronaltistumisia Alavudella ja Seinäjoen Keskuspesulassa

Alavuden pääterveysasemalla keskiviikkona 11.11. asioinut henkilö on myöhemmin osoittautunut koronapositiiviseksi. Jäljitystyö toteutettiin nopeasti ja kaikki 14 altistunutta asetettiin karanteeniin. Osa altistuneista on terveydenhuollon ammattilaisia. Muilla Alavuden pääterveysasemalla mainittuna päivinä asioineilla ei ole tartuntariskiä ja asiointi terveydenhuollossa on turvallista.

Seinäjoen Keskuspesula Oy:n toimitusjohtaja Mikko Tanhuamäen tiedote koronatartuntaan liittyen:

Seinäjoen Keskuspesula Oy:n yhdellä työntekijällä on todettu illalla 12.11.20 koronatartunta ja hänen lisäkseen osa Keskuspesulan työntekijöistä on terveydenhuollon viranomaisen määräyksellä asetettu varotoimena karanteeniin. Todettu tartunta ei vaikuta Keskuspesulan toimittamien tekstiilien käyttöturvallisuuteen. Keskuspesula jatkaa palvelutuotantoaan normaalisti. Keskuspesulassa tällä viikolla vierailleet henkilöt on kartoitettu ja heille on ilmoitettu tilanteesta.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 42 350. Eilen tutkittiin 396 näytettä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.