Ankkureiden ja LaVen ykköspesiskausi käyntiin 15. toukokuuta

Julkaistu:

Aihe:

Uusia paikkakuntia miesten ykköspesiskartalla ovat Ikaalinen, Jyväskylä ja Lapua. Lisäksi miesten Ykköspesikseen tekevät paluun Laukaan Urheilijat, Ulvilan Pesä-Veikot ja Vähänkyrön Viesti, jotka eivät osallistuneet sarjaan koronaviruspandemian aiheuttamalla poikkeuskaudella.

Poikkeuskaudella pesäpallosarjoista ei pudonnut joukkueita. Kun joukkuemäärät palautetaan entisiksi pesäpallon juhlavuodelle 2022, putoamispeikko vaanii miesten Ykköspesiksessä kolmea ja naisten Ykköspesiksessä neljää joukkuetta.

Superpesiksen ja Ykköspesiksen välillä pelataan karsintasarja, kuten Pesäpalloliitto tiedotti aiemmin. Ykköspesiksestä karsintasarjaan yltää sekä miesten että naisten osalta neljä parasta.

Naisten Ykköspesiksessä ovat mukana Kirittäret Jyväskylästä, Pesäkarhut Porista ja Lapuan Virkiä, joilla on jo joukkueet Superpesiksessä. Pesäpallon kilpailumääräysten mukaan seurojen kakkosjoukkueilla ei tällöin ole osallistumisoikeutta karsintasarjaan. Naisten Ykköspesiksen molemmissa lohkoissa on seitsemän joukkuetta, joilla on mahdollisuus kilpailullisella menestyksellä saavuttaa paikka karsintasarjassa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.