Järvi-Pohjanmaan koronaluku kasvoi yhdellä

Julkaistu:

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on todettu koko epidemian aikana 136 koronatartuntaa. 27.1.-2.2. koronanäytteitä otettiin 129 kappaletta. Pandemiajohtoryhmä muistuttaa alueen asukkaita noudattamaan erityistä varovaisuutta ja huolehtimaan turvaetäisyyksistä, kasvomaskien käytöstä ja hyvästä käsihygieniasta. Liikkumista maakunnan sisällä ja maakunnan ulkopuolelle on syytä harkita tarkoin.

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella rokotteita on annettu siinä tahdissa, kun niitä alueelle on jaettu, ja rokottaminen etenee suunnitellusti. Alueemme asumispalveluyksiköiden asukkaista on rokotettu yhteensä noin 140 henkilöä. Myös tehosteannoksia alueellamme on annettu THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Mainos

Länsi-ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla toimialueellaan kaikki sisä-ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset 8.2.2021 asti. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 10 (kymmenen) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen Opetus-ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki jatkoi suosituksiensa voimassaoloa 28.2. asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Myös Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä päätti kokouksessaan keskiviikkona jatkaa edellisessä kokouksensa antamiensa suositusten voimassaoloaikaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.