Jäänveiston SM-kilpailu käytiin Kivitipussa

Jäälinna ry:n puolesta palkintoja ojentamassa Keijo Kemppinen. Vasemmalla kilpailun kolmanneksi tullut Jussi Katajisto, keskellä tuore suomenmestari Jekatarina Kuklina ja oikella kilpailun toiseksi tullut Igor Kuklin. Kuva Eija Pippola.

Julkaistu:

Jäänveiston SM-kilpailut Lappajärven Kivitipussa saatiin päätökseen 28. helmikuuta 2021. Kilpailun teemana oli avaruus ja osallistujia oli yhdeksän.

Tasaväkisessä kilpailussa tuomaristo arvioi voittajaksi Jekatarina Kuklinan teoksen ”Vastausta odotellessa”. Toiseksi sijoittui Igor Kuklin teoksella ”Tutustumalla tuntemattomuuteen” ja kolmanneksi Jussi Katajisto teoksella ”Lennätä minut kuuhun”.

Mainos

Arvosteluraadissa istuivat Keijo Kemppinen, Tuija Ahola, Elina Alkio, Maarit Ahola, Jani Kaunisto, Sari Sulkakoski ja Anssi Kuusela.

Alla olevassa videossa pätkä palkintojenjaosta ja lopussa kuvat voittajatöistä. (Kuvat: Anssi Kuusela)

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.