Koronarokotukset etenevät maakunnassa suunnitellusti

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on siirtynyt pandemian perustasolle 23.3.2021. Eilen todettiin ainoastaan yksi uusi koronavirustartunta, tiedotti sairnaahoitopiiri keskiviikkoaamuna. Tartuntojen kokonaismäärä on 708.

Koronarokotukset etenevät alueellamme suunnitellusti Pfizer-BioNTechin ja Modernan rokotteilla. Ensimmäisen rokotteen on saanut 13,8 % alueen väestöstä ja toisen annoksen (tehosterokote) on saanut 1,2 %. Koko maassa ensimmäisen rokoteannoksen saaneita on 13,3 %.

THL tauotti AstraZenecan rokotteen käytön 19.3.2021. Siihen mennessä Etelä-Pohjanmaalla annetuista rokotteista AstraZenecan osuus oli 18 %, Modernan 5 % ja Pfizer-BioNTechin 77 %.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 90 189. Eilen tutkittiin 517 näytettä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.