Kuntoloikka käyntiin online-testistä

JÄRVILAKEUDEN kansalaisopiston Kuntoloikka-hanke järjestää ilmaisen online-kuntotestin torstaina 1.4. klo 17 Facebookissa, Kuntoloikka Onlinetesti -ryhmässä.

Liittymällä ryhmään saat lisäohjeita osallistumiseen. Testitulosten perusteella kootaan viikoittainen online-jumppa. Vaikka et nyt ehtisikään osallistua kuntotestiin, kannattaa silti liittyä ryhmään – testejä järjestetään kevään kuluessa uusia ja niistä tiedotetaan ryhmässä.

Leader Aisaparin rahoittaman Kuntoloikka-hankkeen päätavoitteena on alueen asukkaiden fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin edistäminen sekä sairauksien ennaltaehkäisy liikunnan tuottamien terveyshyötyjen avulla. Toinen tärkeä tavoite on uusien palvelumuotojen kehittäminen ja palvelujen saavutettavuuden paraneminen. Kuntoloikka haluaa tavoittaa erityisesti niitä kohderyhmiä, jotka liikkuvat vähän, esimerkiksi työikäisiä 40–60-vuotiaita miehiä, joilla ei ole nuoruudesta alkaen ollut liikuntaharrastusta. Yhteistyötä pyritään virittelemään myös alueen yritysten suuntaan työhyvinvoinnin näkökulmasta. Kuntoloikka haluaa    madaltaa kynnystä liikuntaharrastuksen aloittamiseen mahdollisimman matalalle.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.