Järvi-Pohjanmaan koronatilanne jatkuu rauhallisena

Julkaistu:

Aihe:

Koko Suomessa koronatilanne on mennyt viime viikkoina parempaan suuntaan. Rokotukset ovat edenneet hyvin, ja noin 30 prosenttia alueemme asukkaista on saanut ainakin yhden koronarokotusannoksen. Siitä huolimatta on edelleen tärkeää, että annettuja suosituksia ja ohjeistuksia noudatetaan.

Julkisissa sisätiloissa on edelleen tärkeä käyttää suu-nenäsuojusta ja noudattaa turvavälejä. Kodin ulkopuolisia lähikontakteja kannattaa edelleen rajoittaa, koska vielä on olemassa riski epidemiatilanteen äkilliselle heikkenemiselle myös meidän alueellamme, muistuttaa pandemiajohtoryhmä. Tällä hetkellä Järvi-Pohjanmaan alueella rokotetaan kaikkia 65-vuotiaita ja sitä vanhempia (-56-syntyneitä ja sitä aiemmin syntyneitä) henkilöitä. Lisäksi 16-65-vuotiaiden riskiryhmiin 1. ja 2. kuuluvien rokotukset jatkuvat alueellamme. Koronarokotukseen voi varata ajan www.hyvis.fi tai koronarokotuksien ajanvarausnumerosta 06 2412 7800.

Mainos

20 hengen kokoontumisrajoitus yleisissä tilaisuuksissa on edelleen voimassa. Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmän aikaisemmin annetut suositukset ovat voimassa 3. toukokuuta asti, jolloin pandemiajohtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran ja päättää uusista suosituksista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.