Lappajärven kunnanhallitus 3.5.2021: Lappajärvi ostaa 29 JPYP:n osaketta

KUNNANHALLITUS päätti ostaa Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n osakkeita yhteensä 29 kappaletta, kauppahinta on 24 292,43 euroa.

KAUHAVAN kaupunki tuottaa varhaiskasvatuspalvelut Lappajärvelle. Kauhavan kaupungin kasvatus- ja opetuslautakunta on päättänyt 13.4.2021 § 28 varhaiskasvatusmaksujen varausportaikosta. Myös varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen muuttaminen 1.8.2021 alkaen merkittiin tiedoksi.

Lappajärven kunnanhallitus päätti jatkaa neuvotteluja varhaiskasvatuksen siirtämisestä Alajärven kaupungin tuottamaksi.

KULTTUURIYHDISTYS Karikko ry:lle myönnettiin 15 000 euron väliaikainen rahoitus, kunnes yhdistys saa loppumaksatuspäätöksen ELY-keskukselta.

KUNNANHALLITUS päättää osallistua Yritystoiminnan kehittäminen muuttuneessa toimintaympäristössä -hankkeeseen. Rahoitusosuus on 1 875 euroa.

Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle Nykälänniemen masterplanin loppuun saattamiseksi 34 000 euron määrärahan lisäämisen talousarvion investointiosaan. Summa katetaan muista investointikohteista mahdollisesti säästyvillä määrärahoilla tai lainalla.

Kunnanhallitus päätti yksimielisesti siirtää avustusanomuksen käsittelyä koskien Herneslahden tien sorastusta. Samalla selvitetään Nykälänniemen pohjoispäässä olevan kunnan omistaman laituripaikan soveltuvuutta Jamin saunalautan paikaksi. Nykälänniemen ideasuunnitelmat esitellään Studio Puisto Arkkitehdit Oy:n toimesta kuntalaisille ja investoreille. Kunnanjohtaja sopii ajankohdan esittelylle.

Lappajärven kunta ei lähde mukaan digitalisaatiohankkeeseen kunnan resurssipulan vuoksi.

Vaalilautakunnat ja vaalitoimikunnat asetettiin kuntavaaleja varten, kunnanhallitus nimesi jäsenet ja varajäsenet.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.