Martti Lassilan viimeinen valtuustokausi päätökseen

Kunnallisneuvos Martti Lassila ennen valtuustokauden viimeistä kokousta.
JOKIN aikakausi sai päätöksensä viime maanantaina 14.6.2021, kun kunnallisneuvos Martti Lassila oli Vimpelin kunnanvaltuustokauden viimeisessä kokouksessa. Lassila päättää pitkän luottamusmiesuransa tähän kauteen.

Lassila valittiin Vimpelissä valtuuston varavaltuutetuksi 25 vuoden iässä ja valtuuston varsinaiseksi jäseneksi vuonna 1985, mistä lähtien hänet on valittu valtuutetuksi vaaleissa yhdeksän kertaa. Kunnanhallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana Lassila on toiminut 12 vuoden ajan. Takana on monia erilaisia luottamustoimia, pelkästään kunnallisia luottamustoimia löytyy 164 kappaletta kuudelta eri vuosikymmeneltä, valtuuston ja kunnanhallituksen lisäksi.

–Eiköhän tässä ole jo tarpeeksi yhdelle miehelle, nyt pitää saada nuoria mukaan ja antaa heille tilaa, tuumaa Martti Lassila aikaisemmin keväällä käydyssä keskustelussa.

Kunnallisneuvoksen arvonimi myönnettiin Martti Lassilalle 19.12.2018

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.