Venla ja Väinö -kodin koronatartunta jäi yksittäistapaukseksi

Julkaistu:

Aihe:

Venla ja Väinö-kodissa elokuun alussa todettu koronatapaus ei tuonut yksikköön jatkotartuntoja, mikä on yksi tärkeimmistä koronarokotuksien tuomista hyödyistä.

Järvi-Pohjanmaan alueella on todettu yhteensä 152 positiivista koronapotilasta koko epidemian aikana.

-Kaksi henkilöä on alueellamme asetettu karanteeniin. Järvi-Pohjanmaan alueella tilanne on nyt rauhallinen, kiitos alueen asukkaille suosituksien ja ohjeiden noudattamisesta! Etelä-Pohjanmaalla edelleen on aktiivisia tartuntaketjuja, jotka leviävät varsinkin alle 30-vuotiaiden keskuudessa, joten varovaisuutta on edelleen hyvä noudattaa.

Etelä-Pohjanmaan alueella on tehty yhteinen linjaus, jonka perusteella koronarokotteen tehosteannos voidaan ottaa 8 viikon päästä aikaisemmin käytetyn 12 viikon sijaan. -Tulemme tiedottamaan tämän viikon aikana, millä tavalla tehosterokoteannoksen ajankohtaa voidaan aikaistaa. Uusia ilman ajanvarausta toteutettavia rokotustilaisuuksia tullaan järjestämään lähiviikkojen aikana ja näistä tiedotetaan myös piakkoin, kertoo pandemiajohtoryhmää.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.