Järvi-Pohjanmaalla todettu 153. koronatartunta

Julkaistu:

Aihe:

Etelä-Pohjanmaalla koronatilanne on nyt heikoin, mitä se on ollut missään aikaisemmassa koronaepidemian vaiheessa, pandemiajohtoryhmä toteaa. -Testimäärät alueella ovat valtavat, ja sen lisäksi testilaitteistossa on ollut ongelmia, mistä johtuen Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin koronatestien analysoinnissa on ruuhkaa. Koronatestitulosten saamisessa voi kestää 2-3 vuorokautta. Tästä huolimatta flunssan oireisena on tärkeä hakeutua koronatestiin!

Järvi-Pohjanmaalla koronarokotukseen voi hakeutua ilman ajanvarausta kaikissa alueen toimipisteissä 30.8.-30.9.2021 välisenä aikana seuraavasti:

  • Alajärven terveyskeskus tiistaisin ja torstaisin klo 15-19 työterveyshuollon tilat
  • Lappajärven terveysasema tiistaisin ja torstaisin klo 14-16
  • Lehtimäen terveysasema keskiviikkoisin klo 14-16
  • Vimpelin terveysasema tiistaisin ja torstaisin klo 15-17

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.