Lappajärven koronatartunnasta neljä jatkotartuntaa

Eilen, 29. elokuuta, todettiin Järvi-Pohjanmaalla neljä uutta koronatartuntaa, jotka liittyvät viime viikolla Lappajärvellä todettuun koronatartuntaan, tiedotti pandemiajohtoryhmä.

Tartuntojen johdosta Järviseudun ammatti-instituutin Lappajärven ja Vimpelin yksiköt ovat 30.8.-5.9. etäopetuksessa.

Lappajärven yksikön ruokasalissa on ollut ruokailemassa 25.8. myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö. Järviseudun ammatti-instituutti tiedottaa omia opiskelijoitaan opetusjärjestelyistä.

Myös pienissä flunssan oireissa tulee hakeutua koronatestiin, ajanvaraus numerosta 06 2412 7700, kehottaa peruspalvelujohtaja Jaakko Anttila.

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä odottaa Etelä-Pohjanmaan koronanyrkin tämän päivän kokouksen lopputuloksen, siirtyykö Etelä-Pohjanmaan koronaepidemian leviämisvaiheeseen. Pandemiajohtoryhmä kokoontuu tiistaina 31.8. ja antaa huomenna uuden tiedotteen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.