Koululaisten maksuton kerhotoiminta käynnistyy Kauhavalla viikosta 36 alkaen

Kauhavan kouluilla käynnistyy maksutonta kerhotoimintaa alkaen viikosta 36.

Julkaistu:

Aihe:

Hankkeen tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten hyvinvointia mieluisan harrastuksen kautta, aktivoida lapsia kouluajan jälkeiseen toimintaan, vähentää yksinolon aikaa koulupäivien ulkopuolisessa ajassa, innostaa lapsia tavoitteellisen harrastustoiminnan ja taiteen perusopetuksen toiminnan pariin sekä innostaa aktiiviseen kansalaisuuteen.

OKM toteutti koululaiskyselyn, joiden paikallisia ja koulukohtaisia tuloksia huomioidaan kerhojen sisällön suunnittelussa. Tämän kyselyn vastausten eli oppilaiden toiveiden huomioiminen on olennainen osa kerhojen suunnittelutyössä. Kerhojen toteuttamisessa ovat mukana kerhokoordinaattori, perusopetuksen henkilöstöä ja elämänlaatupalveluista Härmänmaan musiikkiopisto, liikunta-, nuoriso- ja museopalvelut sekä kolmannen sektorin eri toimijat. 

Mainos

Kerhotoimintaa toteutetaan sekä ala- että yläkouluilla ja myös muita tiloja hyödynnetään kuten nuorisotiloja, POP- areenaa ja ulkoliikuntatiloja. Harrastusvaihtoehtoina on muun muassa salibandya, kuvista, bändisoittoa, parkouria, musiikkia, liikuntaa, palloilua, temppuilua, mediataitoja, kuntosalia, nukketeatteria, yleisurheilua, ilma-asekerhoa ja vaikka mitä muuta!

Tarkemmat koulukohtaiset kerhot ja kerhoajat tulevat tietoon koteihin Wilman kautta. Toiminta starttaa vähitellen viikosta 36 alkaen. Toivottavasti lapset ja nuoret löytävät itselleen mieluisat harrastuskerhot ja harrastamisen riemua on kaikkialla Kauhavalla, todetaan hankkeesta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.