Syyskuun alun koronatilanne rauhallinen Kaksineuvoisessa

Julkaistu:

Aihe:

Kuntayhtymässä koronarokotteen 1. annoksen on saanut tähän mennessä 12 195 henkilöä, mikä on 76,4 % yli 12-vuotiaasta väestöstämme. Laumasuojaan vaadittava vähintään 80%:n rokotekattavuus on saavutettu yli 55-vuotiaiden osalta, sitä nuoremmissa ikäryhmissä valitettavasti jäädään laumasuojan alle.

Koronarokotteen tehosteannoksen on saanut 9 122 henkilöä, eli 74,8 %rokotetuista. 12–15-vuotiailla noin puolet ikäryhmästä otti rokotteen kouluilla järjestetyissä rokotuspäivissä. Mikäli oman koulun koronarokotuspäivä ehti mennä ohi, on rokotteen saaminen edelleen mahdollista ottamalla yhteyttä oman koulun terveydenhoitajaan.

Julkisuudessa on ollut esillä valtakunnallisia suunnitelmia koronarokotteen 3. annoksesta. Alustavasti on suunniteltu, että 3. annos annettaisiin heille, jotka alkuvuodesta saivat rokoteannokset lyhyellä 3–4 viikon tehostevälillä, sekä tietyille riskiryhmille. Virallisia päätöksiä asiasta ei kuitenkaan ole vielä tehty. Kuntayhtymä tiedottaa asiasta myöhemmin lisää.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.