Mahdollisia korona-altistuksia Kortesjärven yhtenäiskoululla ja Kortesjärven S-Marketissa maanantaina

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen tiedottaa, että Kortesjärvellä on voinut altistua koronatartunnalle.

Kortesjärven yhtenäiskoulussa on todettu korona-altistuminen maanantaina 13.9. Altistuminen koskee koulun 1. luokkalaisia. Kuntayhtymä Kaksineuvoisesta ollaan yhteydessä altistuneiden huoltajiin illan aikana ja altistuneet asetetaan karanteeniin. 

Koronavirukselle altistuminen on ollut mahdollista myös: 

  • Kortesjärven S-Market, su 12.9. klo 20.30–21.00.

Mikäli saat koronavirukseen sopivia oireita, jää kotiin ja varaa aika koronatestiin. 

Mikäli sinulla ei ole oireita, mutta olet ollut ilmoitetuissa altistumispaikoissa, on hyvä noudattaa yleisiä koronasuosituksia: vähennät lähikontaktien määrän minimiin, vältät tarpeettomia kokoontumisia sekä huolehdit kasvomaskin käytöstä, turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.