Vimpelissä uusi mahdollinen korona-altistuspaikka

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä tiedotti torstaina, että aiemmin ilmoitettujen Vimpelin viimeaikaisten korona-altistuspaikkojen listalle lisätään yksi uusi mahdollinen paikka. Myös yksi uusi tartunta on todettu maanantain jälkeen.

Maanantaina 13. syyskuuta Vimpelin S-marketissa on oleillut kello 9 – 9.30 välisenä aikana koronapositiivinen henkilö, jolla on ollut käytössä suu-nenäsuojus.

Maanantaina pandemiajohtoryhmä tiedotti uudesta koronatartunnasta Vimpelissä. Silloin ilmoitettu arvio karanteeniin asetettavista oli todellisuutta suurempi; vain noin10 henkilöä asetettiin karanteeniin. Tällä hetkellä tilanne on pandemiajohtoryhmän mukaan rauhallinen eikä aiheuta jatkotoimenpiteitä. Varotoimenpiteenä etäopetukseen siirtyneet VImpelin lukion abiturientit palaavat lähiopetukseen perjantaina.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.