Lyöjäjokerit sopimuksiin Vedon kanssa

Jukka-Pekka Vainionpää edustaa kaudella 2022 Vimpelin Vetoa. Kuva: Virpi Poikelin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

31-vuotias Vainonpää on voittanut urallaan lyöjäkuninkuuden viisi kertaa. Hänellä on vyöllään 341 Superpesiksen runkosarjan ottelua, 33 ylemmissä ja seitsemän ottelua alemmissa pudotuspeleissä. Superpesis-urallaan Nurmon Jymyä, Pattijoen Urheilijoita ja Seinäjoen JymyJusseja edustanut ”Jukkis” debytoi miesten Superpesiksessä kaudella 2008. Itä–Länsi-edustuksia hänelle on kertynyt tähän mennessä yhdeksän, joista viimeisin viime elokuulta. Vainionpää sijoittui viime kauden lyöjätilastossa neljänneksi.

Janne Mäkelälle tuleva kausi on 19:s miesten Superpesiksessä. Päättynyt kausi tuotti uran kolmannen lyöjäkuninkuuden, 12. Superpesis-mitalin ja pelaajien äänestämän Kultainen maila -tunnustuksen. Mäkelällä on kautta aikain eniten pääsarjaotteluita vetolaisista, 469. Viime kauden ylemmissä pudotuspeleissä Mäkelä löi yhteensä 24 juoksua ja kuului Vedon ratkaisupelaajiin voitokkaassa pronssiottelusarjassa Sotkamon Jymyä vastaan.

ViVe:n tiedotus

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.