Postilaatikkopolkupyöräilyn palkinto on arvottu

Julkaistu:

LAPPAJÄRVEN kunnan vapaa-aikapalveluiden vuoden 2021 postilaatikkopyöräilykampanja on päättynyt. Polkupyöräilysuorituksia kertyi tänä vuonna 966 kappaletta kuntarajoilta löytyviin viiden postilaatikon suoritusvihkoihin.

Vapaa-aikapalvelut suoritti arvonnan postilaatikkopyöräilijöiden kesken 25.10. Jopo-polkupyörän voitti Erkki Vinkaharju ja 50 euron arvoiset lahjakortit voittivat Margita Haapasaari sekä Raimo Angervisto.

Vapaa-aikapalvelut järjestää perinteisen Kunnon juhlan joulukuussa. Vapaa-aikapalvelut muistuttaa kuntoilijoita sekä yhdistyksiä, että mikäli he haluavat kuntosuorituksensa tai SM-kilpailumenestyksensä huomioitavan juhlassa, niistä pitää muistaa ilmoittaa sähköpostitse vapaa-aikasihteerille viimeistään 7.11. mennessä. Kuntosuorituksia voi ilmoittaa kolmessa kategoriassa: Mestaripyöräily, Mestarihiihtely sekä Kuntoneliösuoritus.

MESTARIPYÖRÄILIJÄ-ARVONIMEN ansaitakseen täytyy kuntalaisen pyöräillä vähintään tuhat kilometriä vuoden aikana. Mestarihiihtelijän puolestaan täytyy hiihtää vähintään 500 kilometriä hiihtokauden 2020–21 aikana.

Kuntoneliön voi suorittaa perinteisesti ulkoilmassa tai sisällä laitteilla: Siihen kuuluu 100 kilometriä hiihtoa, 100 kilometriä juoksua, 100 kilometriä pyöräilyä ja 50 kilometriä soutua. Lisäksi kuntoneliön voi suorittaa perinteisesti osallistumalla neljään Lappajärven Veikkojen kuntourheilutapahtumaan: Kraatterihiihtoon, Tulivuorijuoksuun, Lappajärven ympäripyöräilyyn ja Lappajärvi-soutuun.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA