Gerda-kysely kartoittaa koronan vaikutuksia yli 65-vuotiaiden hyvinvointiin

Tavoitteena on kartoittaa yli 65-vuotiaiden henkilöiden osallisuutta, aktiivisuutta ja hyvinvoinnin tilaa, koronan vaikutuksia näihin sekä arvioidaan muutoksia palveluntarpeissa.

Tulosten perusteella voidaan tarvittavia toimenpiteitä kohdentaa oikein sekä kehittää palveluntarjoajien palvelukokonaisuuksia tai toimintatapoja ihmistentarpeidenmukaisesti koronan vaikutuksia minimoiden. Aineisto tulee olemaan jatkossa hyödynnettävissä moniin erilaisiin tutkimuksiin sekä selvityksiin.

GERDA on rajat ylittävä monitieteinen tutkimusyhteistyöhanke Seinäjoen ammattikorkeakoulun, Åbo Akademin, Yrkeshögskola Novian, Uumajan yliopiston ja Högskolan på Åland kesken. Etelä-Pohjanmaan liitto rahoittaa SeAMK Sosiaali-ja terveysalan toteuttaman Etelä-Pohjanmaan alueella tehtävän kyselyn. Aineistosta laaditaan useita julkaisuja sekä SeAMKin tutkijoiden toimesta Etelä-Pohjanmaan maakunnan alueelle raportti, jossa keskitytään erityisesti koronan vaikutuksiin kohdejoukon hyvinvointiin.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA