Kaksineuvoinen tiedottaa mahdollisista korona-altistuspaikoista 22.-28. lokakuuta

Koronavirukselle altistuminen on ollut mahdollista Kauhavan Lidlissä to 28.10.2021 klo 17–18 ja pe 29.10.2021 klo 14–15, Kauhavan Kirkonkylän apteekissa to 28.10.2021 noin klo 17–18 ja Härmän kylpylässä ajalla 22.–24.10.2021.

Mikäli olit paikalla samaan aikaan, seuraa vointiasi. Jos saat lieviäkään oireita, varaa aika koronatestiin, muistutetaan Kaksineuvoisesta.  

-Mikäli sinulla ei ole oireita, riittää että noudatat yleisiä koronasuosituksia: vähennät lähikontaktien määrän minimiin, vältät tarpeettomia kokoontumisia sekä huolehdit kasvomaskin käytöstä, turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.