Vanha aitta sai uuden elämän

Marjo ja Reijo Haaparanta ovat kunnostaneet ja sisustaneet vanhan aitan taidolla ja hyvällä silmällä. Kuvat: Sointu Ketola
MARJO ja Reijo Haaparanta Kauhajoelta ostivat Lappajärven Söyringistä ”Väinön talon”, jonka pihapiirissä komeana seisoo paikoilleen 1920 siirretty aittarakennus. Aitta on saanut nimen Vinksula.

Haaparannat ovat remontoineet aittaa niin, että alakerta on varastotilaa sekä ruokailutila ja yläkerrassa on yöpymistilaa useammalle hengelle. Aitassa on myös parveke.

Siellä on järjestetty muun muassa 50-vuotisjuhlat, joihin kokoontui saman verran juhlijoita.

Kekseliäillä ja käsistään kätevillä Marjo ja Reijo Haaparannalla on vielä paljon ideoita Vinksulan suhteen, mutta tällä hetkellä vain ”lasketellaan”.

Sisustuksessa on hyödynnetty muun muassa vanhan puukirkon hirsiä yöpöytinä ja vanhan tuvan ovet otettiin uusiokäyttöön ulko-ovina.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.