Koronatilanne Evijärven kouluilla

Evijärvellä on todettu uusia koronatapauksia joulukuun aikana. Altistumisia on tapahtunut myös Evijärven kouluissa, ja tämä koskee tällä hetkellä Evijärven keskikoulun luokkia 7A, 9A sekä Särkikylän koulun 3–4 ja 5. luokkaa. Altistumisia on voinut tapahtua ke-to 8.-9.12.2021. Särkikylän koulun osalta altistumisia on voinut tapahtua myös koulukyydityksessä. Koulukyydityksessä olleita ei automaattisesti aseteta karanteeniin, mutta kuljetuksessa olleita pyydetään tarkkailemaan oireita ja hakeutumaan testiin, mikäli on hengitystieoireita. Huoltajia on tiedotettu tarkemmin Wilma-viestillä kyseisestä koulukyydityksen altistuksesta. 

Altistuneisiin on oltu yhteydessä ja puutteellisen rokotussuojan omaavat on asetettu tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin.  

Kaikkia lapsia ja nuoria vanhempineen muistutetaan, että edelleen tulee hakeutua koronatesteihin, mikäli oireet tautiin sopivat. Etelä-Pohjanmaa on leviämisvaiheessa ja viikoittaiset tartuntamäärät ovat kasvusuunnassa. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.