AVA Tilin juhlat jatkuvat 2022

Mari Hernesniemi Lappajärveltä on ollut AVA Tilin palveluksessa jo 10 vuotta.

Julkaistu:

Aihe:

Mari Hernesniemi juhlistaa pitkää uraansa taloushallinnon parissa Facebook-päivityksessään. 

–Paljon on vuosien varrella tapahtunut ja väkikin ympärillä vaihtunut, mutta minä olen kai jo pinttynyt kalustoon, Hernesniemi kirjoittaa.  

AVA Tili Oy on Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin oleva perheyritys, joka laajeni viime vuonna Kokkolaan. Haastattelussa AVA Tilin palvelupäällikkö Hanna Räty kertoo yrityksen panostavan työntekijöihin ja pitkiin työuriin.  

–Perheyrityksenä meille on tärkeää, että työntekijät viihtyvät ja kokevat saavansa tukea ja apua. Meillä töihin on mukava tulla. 

Hän jatkaa vielä, viime vuonna, 2021, AVA Tili juhli kymmenvuotista taivaltaan. Tätäkin vuotta voisi kutsua juhlavuodeksi.  

–Tänä vuonna yrityksessämme juhlitaan jopa kolmet kuusikymppiset, Räty nauraa.  

AVA Tili näkee työyhteisön moninaisuuden rikkautena. Uusia tekijöitä tulee mukaan, mutta monet, kuten Mari Hernesniemi, pysyvät talossa.  

–Huomenna aamullakin menen töihin samaan osoitteeseen tykäten työstäni, Mari Hernesniemi lopettaa Facebook-päivityksensä.  

AVA Tili auttaa kaiken kokoisia yrityksiä taloushallinnon tarpeissa sekä sähköisesti että myös perinteisesti kasvotusten. Toimipaikkakuntia yrityksellä ovat Seinäjoki, Lapua, Kauhava, Lappajärvi ja vuonna 2021 tuohon joukkoon liitettiin Kokkola yrityksen laajenemisen myötä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.