Korona kurittaa kuntayhtymä Kaksineuvoista, rokotuksissa siirrytään ajanvaraukseen

Julkaistu:

Aihe:

KORONAVIRUSPANDEMIAAN liittyvien rajoitustoimien purku jatkuu, mutta edelleen on syytä muistaa suojautumistoimenpiteet koronaa vastaan.

Tähän mennessä helmikuuta on kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella PCR-testeistä positiivisia tullut yhteensä 196. Koko tammikuun luku oli 334. Laboratoriovarmistettu testi otetaan edelleen vain lääketieteellisistä perusteista.

Alueella on tällä hetkellä hyvin paljon koronaan sairastuneita. Myös sote-työntekijöitä on sairastunut paljon. Tämän lisäksi muitakin tauteja on liikkeellä.

Perusterveydenhuollossa keskitytään selviämään tilanteesta ja takaamaan potilaiden hyvä hoito.

Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa luovutaan jälleen korona-aiheisista säännöllisistä viikkotiedotteista, ja viikosta 9 alkaen palataan tiedotuksessa normaalikäytänteisiin, eli tarpeen mukaan tiedottamiseen.

ROKOTUKSIA tiivistetään siirtymällä ajanvarauksiin. Rokotuksia toteutetaan edelleen ympäri kuntayhtymää.

Vielä tällä viikolla on yli 12-vuotiailla mahdollisuus tulla koronarokotukselle ilman ajanvarausta.

Viikko 8 (Pfizer):

ke 23.2. Ylihärmä klo 9–11

ke 23.2. Alahärmä klo 13–15:30

to 24.2. Kauhava klo 11–18

pe 25.2. Kortesjärvi klo 9–11

pe 25.2. Evijärvi klo 13–15:30

Viikosta 9 alkaen koronarokotukset siirtyvät kokonaan ajanvaraukselliseen toimintaan. Niin aikuisten kuin lasten (yli 5-vuotiaat) rokotusajat varataan soittamalla rokotusten takaisinsoittojärjestelmään numeroon 06 2412 4545.

Vaihtoehtoisesti aikuiset ja yli 12-vuotiaat voivat varata ajannetissä www.hyvis.fi -sivuston kautta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.