Kauhavan lukio mukaan valtakunnalliseen LYKKI-verkostoon

Verkosto järjestää erilaisia niin opettajille kuin opiskelijoillekin suunnattuja tapahtumia sekä välittää tietoa kentän muista tapahtumista. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Talous ja nuoret TAT, Pörssisäätiö, Suomen Yrittäjät, Suomen pankki, Finanssiala, Nuori Yrittäjyys sekä useat korkeakoulut. Tällä hetkellä LYKKI-verkostossa on jo yli 70 jäsenkoulua ympäri Suomen.

Lukion rehtori tutustuu uuteen verkostoon ensimmäistä kertaa järjestettävillä valtakunnallisilla liiketoiminta- ja yrittäjyyskasvatuksen kehittämispäivillä Jyväskylässä 21.-22.4.2022. Kehittämispäivät järjestetään yhteistyössä Raha ja talous -messujen sekä Suomen Yrittäjien kanssa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.