Kirjailijavieras Torstai-klubissa

Julkaistu:

EEVA HAAPSAAREN luotsaama Torstai-klubi saa torstaina 28.4. vieraakseen kirjailijan ja Ilkka-Pohjalaisen päätoimittaja Markku Mantilan. Hän on saanut kansien väliin kolmannen peräseinäjokelaisen kyläyhteisön värikästä elämänmenoa seuraavan romaaninsa.

–Tässä ihanassa kirjasarjassa on tutuntuntuista kerrontaa. Itse hullaannuin jo kahteen ensimmäiseen kirjaan, kun samantapaista elämää löytyi omasta kyläyhteisöstä Kauhavan Oravan kylältä 1950-luvulla, Haapsaari sanoo.

Mainos

Y-Kinossa pidettävässä tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä kirjailijalle. Se alkaa kello 13, kestää noin tunnin, ja sinne on vapaa pääsy. Isäntänä toimii Mauri Jokela.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.