Anttila jatkanee määräaikaisena peruspalvelujohtajana

Alajärven kaupunginhallituksen päätöksiä 16. toukokuuta pidetystä kokouksesta.

VAASAN hallinto-oikeuden kumottua Alajärven kaupunginvaltuuston 26.4.2021 tekemän päätöksen peruspalvelujohtajan valinnasta, täytyy viran hoitamisesta tehdä uusi päätös 1. kesäkuuta lähtien. 16. toukokuuta kokoontunut Alajärven kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että peruspalvelujohtajan virkaan valittu hammaslääketieteen tohtori Jaakko Anttila siirretään suostumuksensa mukaisesti hoitamaan peruspalvelujohtajan virkaa ajaksi 1.6.2022–31.5.2023.

KAUPUNGINHALLITUS hyväksyi Alajärven Rauhanyhdistys ry:n esityksen kaupungin alueiden käyttämisestä sekä päätti puoltaa teiden sulkemista kaupungintalon ja seurakuntatalon ympäristössä 29. – 31. heinäkuuta, jolloin Rauhanyhdistys järjestää Alajärvellä maakunnalliset kesäseurat.

AL-MEN OY on jättänyt ostotarjouksen Mäkelänmäellä Luoma-ahon teollisuusalueella sijaitsevasta määräalasta rakennuksineen. Tällä hetkellä Al-Men on hallissa kaupungin vuokralaisena. Al-Men Oy ostaa kaupungilta noin 25 869 neliön suuruiset teollisuustontit sekä hallin liittymineen hintaan 340 000 euroa.  

Mainos

KAUPUNGINHALLITUS päätti myöntää Ankkuritpesis ry:lle tilapäistä, korotonta lainaa Alajärven pesäpallon vetovoiman ja saavutettavuuden parantaminen kehittämällä digitaalisia palveluita ja mediatoimintaa -hankkeen toteuttamiseen ja tilapäiseen rahoittamiseen enintään 30 000 euroa.

KAUPUNGINHALLITUS katsoo, että kaupungin henkilöstön työhyvinvointikyselyn tulokset ovat julkisuuslain 5. pykälän 4. momentissa tarkoitettu viranomaisen sisäinen asiakirja, joka ei liity julkisen vallan käyttöön ja päättää, että julkisuuslain perusteella Alajärven kaupungilla ei ole velvollisuutta luovuttaa asiakirjaa pyytäjälle. Työhyvinvointikyselyn tietoja on pyydetty sähköpostitse 8. huhtikuuta annetulla tietopyynnöllä. Pyytäjän mukaan kyselyn tulosten olisi pitänyt olla kaupunginhallituksen kokouksen liitteenä 31.3.2022. Alajärven kaupungin henkilöstön työhyvinvointikysely on toteutettu vuosina 2020 ja 2021 Kevan tarjoaman verkkopalvelun kautta. Työhyvinvointikysely toimii työnantajan ja esihenkilöiden työkaluna kehittäessä organisaatiota ja henkilöstöpolitiikkaa yhteistyössä henkilöstön kanssa.

Alajärven kaupungin henkilöstön työhyvinvointikyselyn tulokset on kerätty yksinomaan kaupungin johdon, esihenkilöiden ja kaupungin henkilöstön sisäistä työskentelyä ja oman työn kehittämistä varten.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.