Musiikillisen aikamatkan maistiaiset Runopiknikillä

Arja Tikkanen, Seppo Koivisto, Heikki Lehtisalo ja Tarja Kultavuori esiintyvät Alajärven kirjaston Runopiknikillä. Kuva: Kultavuorelta.
Arja Tikkanen, Seppo Koivisto, Heikki Lehtisalo ja Tarja Kultavuori esiintyvät Alajärven kirjaston Runopiknikillä. Kuva: Kultavuorelta.
Arja Tikkanen, Seppo Koivisto, Heikki Lehtisalo ja Tarja Kultavuori esiintyvät Alajärven kirjaston Runopiknikillä. Kuva: Kultavuorelta.
Arja Tikkanen, Seppo Koivisto, Heikki Lehtisalo ja Tarja Kultavuori esiintyvät Alajärven kirjaston Runopiknikillä. Kuva: Kultavuorelta.
JÄRVISEUTULAINEN Nästyyki-ryhmä valmistelee Aikamatkalla -esitystä, jossa iskelmälyriikan sanat ja sävelet kuljettavat kuulijaa 1930-luvulta 1980-luvulle. Esityksestä nähdään katkelma Alajärven kirjaston Runopiknikillä 11. kesäkuuta kello 12.30, jolloin Kirkkopuistossa kajahtavat sekä suomalaiset että eurooppalaiset kevyet sävelet. Autenttista tuntua tuo ajan mukainen rekvisiitta.

Musiikista vastaa alajärveläinen Marko Penninkangas, juonnot hoitaa vimpeliläinen Seppo Koivisto, mikrofonin taakse asettuvat alajärveläiset Tarja Kultavuori ja Arja Tikkanen sekä soinilainen Heikki Lehisalo. Esityksen käsikirjoitus on Kultavuoren käsialaa.

Mainos

Valmis esitys on tarkoitus tuoda kokonaisuudessaan yleisölle syksyllä, kun Koiviston, Kultavuoren ja Lehisalon teatterikesä Karstulan Wanhoissa Wehkeissä päättyy. He esiintyvät siellä Heikki Luoman kirjoittamassa Yllätysvieraita -näytelmässä. Aikamatkaa suunnitellaan esitettävän Lakis Areenalla sekä Levijoen nuorisoseuralla.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.