Geopark-näyttely kiinnostaa Japanissa

Geopark-näyttely on tällä hetkellä esillä japanilaisessa Yokozen kaupungissa.
Geopark-näyttely on tällä hetkellä esillä japanilaisessa Yokozen kaupungissa.

KRAATTERIJÄRVEN geoparkista kertova näyttely kiertää tällä hetkellä Japania. Se on osa Nordic Baseball Diplomacy -hanketta, jonka avulla Kraatterijärven alueen historiaa, elinkeinoelämää ja kulttuuria tuodaan esille japanilaisille asiakkaille. Päämääränä on saada turismia ja yritystoiminnan aktiivisuutta maiden välille.

Näyttely avattiin kesäkuussa Chichibun kaupungissa. 62 000 asukkaan Chichibu sijaitsee Saitaman prefektuurissa, Tokiosta luoteeseen. Nyt näyttely on siirtynyt seuraavaan paikkaan, Yokozen kaupunkiin Saitamassa. Siellä on noin 8 000 asukasta.

Elo-syyskuussa kiertue jatkuu Toyakon kaupunkiin Hokkaidolle ja sieltä lokakuussa Kawagoen kaupunkiin. Sen jälkeen näyttelykokonaisuus siirtyy Kyushun saarelle isompiin Kumamoton ja Kagoshiman kaupunkeihin.

–Näyttely sai osakseen runsaasti mielenkiintoa Chichibussa, kertoo geopark-hanketta johtava Heikki Mäkipää.  

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.