Veto voittamaton Saarikentällä

Arkistokuva: Hermanni Sankelo
Arkistokuva: Hermanni Sankelo
Arkistokuva: Hermanni Sankelo
Arkistokuva: Hermanni Sankelo
"Vimpelin Vedon kannattajat pääsevätkin nyt kannustamaan omiaan kotiedun turvin Saarikentällä syksyn ratkaisupeleissä, joissa joukkue toivoo saavansa yleisöstä 13. pelaajan kannustuksen ja tunnelman luonnin myötä", kertoo Vedon puheenjohtaja Jari Lakaniemi.

VIMPELIN VETO voitti miesten Superpesiksen runkosarjan 2022. Runkosarjan voiton myötä saavutetulla ja kauden loppuun saakka kestävällä kotiedulla on valtava merkitys joukkueelle, sillä Saarikentän taika on tänä vuonna pitänyt ja Veto on voittanut kaikki runkosarjan kotiottelunsa.

–Vimpelin Vedon kannattajat pääsevätkin nyt kannustamaan omiaan kotiedun turvin Saarikentällä syksyn ratkaisupeleissä, joissa joukkue toivoo saavansa yleisöstä 13. pelaajan kannustuksen ja tunnelman luonnin myötä, kertoo Vedon puheenjohtaja Jari Lakaniemi.

Pudotuspelit starttaavat Saaressa perjantaina 19.8., jolloin kiilaan asettuu puolivälierävastustaja Kiteen Pallo -90. Sarja pelataan paras viidestä -menetelmällä, eli kolmella voitolla varmistaa paikkansa välieriin ja täten mitalipeleihin.

–Perjantaina näyttäisi sääennusteen mukaan olevan myös erinomainen pelikeli, joten kutsun kaikki paikalle kannustamaan Veto ensimmäiseen pudotuspelivoittoon, Lakaniemi sanoo.

Mainos

Jos KiPa kaatuu kolme kertaa, välierissä ViVeä vastaan tulee suurella todennäköisyydellä jompikumpi kaksikosta Kouvola–Sotkamo. Molemmat joukkueet ovat Vedolle varsin tuttuja vastustajia viime vuosien pudotuspeleistä, mikä ennustaisi kuumaa pudotuspelisarjaa myös välierien osalta.

–Nuori joukkueemme on osoittanut olevansa luottamuksemme ja tukemme arvoinen, ja pelinjohtajamme ovatkin onnistuneet tekemään joukkueestamme todella kovan sekä voitontahtoisen ryhmän. Täsmähankinnat Kinnunen ja Vainionpää ovat näyttäneet kuuluvansa seuraamme, ja heidän otteitaan onkin ollut mahtavaa seurata katsomosta käsin. Tämä kausi on toistaiseksi ollut kaikin puolin vakuuttavaa tekemistä kaikilta pelaajiltamme, ja viimeistään nyt voitaneen sanoa, että menestys saavutetaan vain kovalla työllä ja harjoittelulla.

Tänä vuonna kaikki jätetään kentälle sekä katsomoon ja luotetaan siihen, että Veto taistelee mestaruudesta.

–Viiden vuoden odotuksen aika on ohi.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.