Kauhavan kaupungin lankanumerot poistuvat käytöstä

KAUHAVAN kaupungin kaikki lankanumerot poistuvat käytöstä ensi viikon keskiviikkona 24.8., kun uusi puhelinvaihde otetaan käyttöön.

Kaupungintalon neuvonnan ja puhelinvaihteen numero säilyy entisellään, eli 06 2412 900. Kaikki muut 2412-alkuiset lankanumerot lakkaavat. Henkilökunnalla ja yksiköillä on jatkossa käytössään ainoastaan matkapuhelinnumerot.

Kaupungin puhelinvaihteen oli tarkoitus vaihtua nykyaikaiseen mobiilivaihteeseen jo keväällä, mutta valtakunnallisen ICT-alan lakon vuoksi se lykkääntyi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.